0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Over ons

Houthandel Woertink aan de Rheezerweg in Rheeze nabij Hardenberg, is al 50 jaar, en 3 generaties lang, een begrip in de wijde omgeving.

Geschiedenis
Begin jaren 70 startte de eerste generatie Woertink naast het bestaande landbouwbedrijf,  met de verkoop van afrasteringspalen, openhaardhout, schaarhekjes en gebruikt hout. Dit nam zo’n wending, dat eind jaren 80 de koeien definitief verdwenen, en de schuren gebruikt werden voor houtopslag. Door de jaren heen is er heel wat veranderd en bijgebouwd, en inmiddels staat de derde generatie Woertink graag voor u klaar!

Kwaliteit

Houthandel Woertink levert u een uitgebreid en kwalitatief prima assortiment tuinhout en bouwhout voor particulier en bedrijf.
Met Houthandel Woertink in Hardenberg investeert u in kwaliteit van leven, duurzaamheid en milieu.
Waarden waar we als Houthandel Woertink al jarenlang op inzetten.
Binnen ons assortiment vindt u altijd een passende oplossing. Wij leveren naast heel veel kant-en klare producten, ook hardhout, douglas- geïmpregneerd- en blank constructiehout om zelf aan de slag te gaan. Lukt het niet met een standaard product, dan is het altijd mogelijk een product op maat te maken.

Zagen

Houthandel Woertink heeft een eigen werkplaats waar wij u goed mee van dienst kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het (grove) maatwerk. Wij kunnen bijvoorbeeld diverse plaatmaterialen voor u op maat zagen, maar ook het afkorten van balkhout en latten is geen enkel probleem. Neem voor meer informatie over de verschillende opties gerust contact met ons op.

Bezorgen

Houthandel Woertink bezorgt uw bestelling in de regio tegen een aantrekkelijk tarief.
U kunt bij ons ook in overleg een aanhanger lenen om de producten zelf thuis af te leveren.

Wij zijn u samen met ons team graag van dienst!

Rondkijken