0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Isolatiefolie

SF Super isolatiefolie

SF Superfolie is uitermate gebruiksvriendelijk, geen irritatie van huid of luchtwegen zoals bij glas– of steenwolproducten. Hierdoor is SF Superfolie ook zeer geschikt voor isolatie van kleine ruimten als zolder maar ook als vloerisolatie in kruipruimten. Het kan zowel binnen als buiten de dakconstructie worden aangebracht. De goten, dakconstructie en het bestaande aanzicht blijven ongewijzigd.
Kan ook worden toegepast bij rieten daken. Fungeert als dampremmende laag en isolatie tegelijk.

 

Details

SF19 een zogenaamde multifolie, met een vergelijkbare R-waarde van 6.1(m2xK)/W, wordt geproduceerd naar Europese maatstaven en is uitgebreid in de praktijk getest in het Verenigd Koninkrijk. Het voldoet ruimschoots aan de geldende maatstaven en bezit de vereiste testcertificaten. Ook conventioneel getest (ISO8990)zonder rekening te houden met warmte-isolatie door reflectie, laat SF19 alle andere multifolieproducten ver achter zich.

Het nieuwe product SF40 is de dikste multifolie op de markt met de beste isolatiewaarde. SF40 bestaat uit 36 lagen hoogwaardige innovatieve isolatiematerialen, aluminium afgewisseld met diverse folies en polyester watteringen.

Uit diverse in-situ testen blijkt dat multifolie een superieure isolatiewaarde bezit bij een zeer bescheiden dikte. Vergelijkbare R-waarde van 6.1 (m2xK)/W, vergelijkbaar met 28cm glaswol bij een dikte van slechts 4 cm! Hierdoor is het materiaal ideaal bij renovatieprojecten. Zonder ingewikkelde dure aanpassingen aan boeidelen en gootconstructies kan SF19 worden aangebracht zowel binnen als buiten de dakconstructie.

De meeste gangbare producten leveren wij tegen scherpe prijzen uit voorraad.
Kijk ook voor meer info www.isolatiefolie.nl daar vindt uitgebreide info van de producten.