0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Elektrische bediening

Elektrische bedieningssystemen Z-WAVE

Ervaar een hoog bedieningsgemak met de elektrische producten van FAKRO voor dakramen en binnen- en buitenzonweringen. Deze zijn voorzien van het Z-Wavesysteem. Z-Wave is een draadloos communicatieprotocol, gebaseerd op radiotechnologie, dat door meer dan 100 ondernemingen over de hele wereld wordt gebruikt. Elektrische producten van verschillende fabrikanten (verlichtingen, thermostaten, alarminstallaties, computers, ramen, rolluiken, etc.) die met Z-Wave module zijn uitgerust , worden in een enkel netwerk met elkaar verbonden en communiceren onderling met elkaar.

Het is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft vele uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast is het eenvoudig te installeren (het ontbreken van elektriciteitsdraden tussen de motor en de bediening beperkt de installatietijd).

 

Gezond binnenklimaat

Creëer een gezond binnenklimaat met producten die voor u denken. Elektrische producten met Z-Wave houden uw woning in de zomer overdag heerlijk koel en in de winter laten zij de zon binnen. Door de luchtkwaliteit in de gaten te houden, zorgen deze producten tevens dat uw woning voorzien kan worden van frisse lucht.

 

Bedieningsgemak

Deze elektrische bediening is vooral aan te raden voor moeilijk bereikbare dakramen of huizen waar het SmartHome principe geldt. Kist u voor deze optie? Dan wordt het dakraam fabrieksmatig voorzien van een kettingmotor, voeding, regensensor en zender voor de afstandsbediening. Met de meegeleverde afstandsbediening opent en sluit u het raam. De elektrische binnenzonwering en één elektrische buitenzonwering. Kijk op de overzichtspagina of het gewenste type dakraam elektrisch uitvoerbaar is.

 

GATEWAY – de verbindingscentrale

Om alle Z-Wave producten in een huis of gebouw aan te sturen, heeft u een gateway nodig. Deze kan via een standaard router verbinding maken met het internet. Zo kan het huis (of gebouw) via een beveiligd protocol op afstand gemonitord en bestuurd worden. Iedere PC, laptop, tablet of smartphone (waarop de gebruiker inlogt) wordt daarmee een afstandsbediening. Via een app is de gehele woning te regelen.

Montagedienst:

Wilt u uw Fakro dakraam vakkundig geplaatst hebben, eventueel met alle aftimmerwerkzaamheden?
Neem dan contact op met onze Fakro montagespecialist Kees Hulleman.
Timmerbedrijf Kees Hulleman – Marsweg 3e, 7794 RK Rheeze tel: 0613564996