0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Isolatiefolie SF60

Isolatiefolie SF60

  • Dakisolatie
  • Houtskeletbouw isolatie
  • Rietendak-isolatie
  • Vloerisolatie
  • Wandisolatie

SF60 SuperFoil is een hoogwaardige meerlaagse reflecterende isolatiefolie, een zogenaamde multifolie. SF60 is ook nog eens de dikste multifolie op de markt in Europa!

 

Details

Een flinke toevoeging van 4,65 tot 5,11 aan de Rc in daken of muren is met deze isolatiefolie geen enkel probleem! Deze isolatiefolie bestaat namelijk uit 55 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal. De isolatiefolie is voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid. De isolatiefolie is zelfs goedgekeurd en DIBT toegelaten op de Duitse markt volgens Duitse normering. De SF60 isolatiefolie is 115mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen en plakken. De folie is voor 40% gemaakt van gerecycled materiaal en is veilig te verwerken zonder irritaties aan huid en luchtwegen.

 

Toepassing

Voor zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovaties is deze meerlaagse isolatiefolie erg geschikt. SF60 is ook goed te gebruiken voor het isoleren van de binnenzijde, zoals bij schuine daken of tussen balken. SF60 wordt het meest toegepast in houtskeletbouw of wanden.

Superfoil Algemene Brochure

Kijk ook voor meer info www.isolatiefolie.nl, daar vindt u uitgebreide info van de producten.