0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Isolatiefolie SF40BB

Isolatiefolie SF40BB (damp-open)

  • Dakisolatie
  • Houtskeletbouw isolatie
  • Wandisolatie

Deze isolatiefolie is de dikste, ademende damp-open folie van dit moment. SF40BB is opgebouwd uit maar liefst 19 lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal. Dit staat gelijk aan een dubbele laag van veel andere merken.

 

Details

SF40BB is opgebouwd uit 19 lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal, toch is de isolatiefolie is slechts 75mm dik. Hierdoor is het gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen en te plakken. De folie is veilig te verwerken zonder irritaties aan uw huid of luchtwegen. Deze folie bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal.

Er is een toevoeging aan de Rc tot ruim 3,9 in muren en schuine daken haalbaar met deze isolatiefolie. De damp-doorlatende isolatiefolie is voorzien van een CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

 

Toepassing

De SF40BB is ideaal voor isolatieprojecten waarbij damp-open isolatie van belang is. Denk hierbij aan renovaties van kerken en monumenten of een aanbouw/verbouwing van uw huis of kantoor. Bij nieuwbouw wordt de SF40BB ook succesvol toegepast als aanvulling op dakpanelen of platen. De isolatiefolie wordt veel gebruikt voor een schuin dak, tussen balken, aan de binnenzijde of buitenkant.

U kunt economisch en eenvoudig aan de nieuwbouweisen voldoen door de prefab panelen af te werken met SF40BB als isolerende onderdakfolie. Deze SF40BB is, in combinatie met bestaande folie en bij renovatie, de meest gebruikte thermische isolatiefolie van SuperFoil voor daken en muren. In de winter wordt de warmte binnengehouden en in de zomer wordt de warmte naar buiten weerkaatst.

 

Kijk ook voor meer info www.isolatiefolie.nl, daar vindt u uitgebreide info van de producten.