0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Interprime light

Interprime light – interieur

Gegrondverfd triplex van hoge kwaliteit.

Licht van gewicht

Interprime-light is een lichtgewicht, schilderklaar multiplex en daardoor zeer geschikt voor allerhande timmerwerk in huis of andere interieur toepassingen. Interprime-light is licht van gewicht en heeft een mooie homogene opbouw. De platen zijn interieur verlijmd en rondom voorzien van een fabrieksmatig aangebrachte grondverflaag. De plaat heeft een extra glad oppervlak door een speciaal tweelaags verfsysteem en kan zo eenvoudig worden afgelakt. Interprime-light weegt ongeveer de helft minder dan bijvoorbeeld meranti triplex. Dat scheelt bij een dikte van 18 mm al snel 15 kilo per plaat.

De plaat heeft goede eigenschappen en is daarom met alle gereedschappen prima te bewerken.
De grondverflaag is geschikt voor verfsystemen op waterbasis en op terpentinebasis daardoor vormt het een perfecte basislaag voor degelijk en glad schilderwerk.

 

Voordelen Interprime light:

  • PEFC-gecertificeerd
  • bespaart tijd
  • lichte gewicht maakt het handzaam
  • glad verfresultaat
  • uitstekende verfhechting
  • kostenbesparend
  • Europese, constante kwaliteit.

 

INTERPRIME-light 140/80 µ

Spaans populierentriplex deze is tweezijdig voorzien van een fabrieksmatig aangebrachte grondverflaag. Interprime-light is aan de voorzijde voorzien van een extra dikke grondverflaag (RAL 1013) van 140 µ. De achterzijde is 80 µ dik in RAL 1015. De lichtbeige kleur op de voorzijde is de dikke primerlaag van Interprime-Light en daarmee onderscheid deze plaat zich van alle andere schilderklare interieur platen. Een enkele keer kunnen er kleine open kwastgaatjes in het dekfineer zitten die niet zijn gevuld.

Afmetingen

2500 x 1220 mm: 9* – 12* – 15 en 18* mm
3100 x 1530 mm: 9 – 12 – 15 en 18 mm
*voorradige diktes

Wij hebben de mogelijkheid om de platen voor u op maat te zagen.
De bovenstaande maten met een * hoeven niet per volle plaat worden afgenomen.