0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Buitenzonwering

FAKRO buitenzonwering

Bescherm uw woonruimte optimaal tegen oververhitting met FAKRO buitenzonwering: screens en rolluiken. Screens bieden tot wel 8x effectievere bescherming dan binnenzonwering. Het rolluik zelfs nog méér. Ze geven u daarbij een grote mate van privacy doordat er niemand uw binnenruimte in kan kijken.

 

Een aantal zonweringen kunnen op afstand bediend worden door middel van het Z-Wavesysteem. Tevens is niet elke wering geschikt voor alle dakramen. Vraag ons naar de combinatiemogelijkheden.

 

Typen buitenzonwering:

Screen

Het screen AMZ biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten. FAKRO buitenzonweringen reflecteren zonlicht voordat ze het glas bereiken en bieden zo bescherming tegen opwarming op zonnige dagen. Ze bieden rust aan uw ogen en beschermen tegen schadelijke UV-stralen of sterk reflecterend licht. Dit is voornamelijk belangrijk als er met computers wordt gewerkt.
De buitenzonwering is gemaakt van duurzame, weersbestendige glasvezel stof. De stof is opgerold, voorzien van een springveer en verborgen in een aluminium cassette. Deze is geïnstalleerd aan de bovenkant van het dakraam. Dit zorgt voor een eenvoudig gebruik van deze zonwering. De cassette zorgt ervoor dat het doek over het gehele dakraam valt, wat extra bescherming biedt tegen lichtinval.

 

Rolluik

Het rolluik ARZ van FAKRO biedt optimaal leefcomfort in uw kamer, omdat het beschermt tegen oververhitting op zonnige dagen en tegen UV-straling. In de winter beperkt u bovendien ook nog eens het warmteverlies. Het rolluik zorgt voor complete verduistering van de ruimte, reduceert het geluid van buitenaf en garandeert privacy door een complete bedekking van het raam. Zo geniet u van een aangenaam binnenklimaat.

Het rolluik wordt geïnstalleerd aan de buitenkant van het dakraam. Bij installatie van rolluiken op dakramen in elke verticale combinatie is het noodzakelijk dat de minimale tussenafstand 18 cm is. Bij horizontaal gekoppelde dakramen is dit 10 cm.

Montagedienst:

Wilt u uw Fakro dakraam vakkundig geplaatst hebben, eventueel met alle aftimmerwerkzaamheden?
Neem dan contact op met onze Fakro montagespecialist Kees Hulleman.
Timmerbedrijf Kees Hulleman – Marsweg 3e, 7794 RK Rheeze tel: 0613564996