0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Isolatiefolie SF19+

Isolatiefolie SF19+

  • Dakisolatie
  • Houtskeletbouw isolatie
  • Rietendak-isolatie
  • Vloerisolatie
  • Wandisolatie

De SF19+ isolatiefolie van SuperFOIL is een verbeterde versie van het origineel, de SF19. Deze zogeheten multifolie is een technisch hoogstandje: het bevat een dampdichte, waterdichte en isolerende laag.

 

Details

Met 11 lagen hoogwaardig reflecterend materiaal kan een Rc van 2,49 tot 2,97 behaald worden in daken of muren. De folie is voorzien van het CE-keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid.

Hoewel deze isolatiefolie vergelijkbaar is met de standaard multifolie producten, is het voordeliger en beter in prestatie. Door de 11 dunne lagen is deze isolatiefolie zowel flexibel als gemakkelijk verwerkbaar. Ook neemt de folie nog eens weinig ruimte in beslag: de SF19+ is slechts 45 mm dik. De folie bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is veilig te verwerken zonder irritaties aan huid en luchtwegen.

 

Toepassing

De SF19+ wordt veel gebruikt bij renovaties, aanbouwingen en verbouwingen waarbij de isolatie en dampdichtheid van belang is. Om aan de meest strenge eisen van bouwschriften te voldoen, wordt deze isolatiefolie ook vaak gebruikt in combinatie met ander isolatiemateriaal. Ook bij de renovatie van rieten daken wordt deze isolatiefolie vaak ingezet, vanwege de perfecte dampdichtheid. Deze dampdichtheid blijft zelfs bij beschadiging van één van de bovenste lagen bestaan.

De SF19+ is zowel voor vloeren, spouwmuren, (schuine) daken, balken, plafonds als gevels te gebruiken. De SP19+ houdt de warmte binnen in de winter en weerkaatst warmte naar buiten in de zomer.

Superfoil Algemene Brochure

Kijk ook voor meer info www.isolatiefolie.nl, daar vindt u uitgebreide info van de producten.