0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Isolatiefolie SF40

Isolatiefolie SF40

  • Dakisolatie
  • Houtskeletbouw isolatie
  • Rietendak-isolatie
  • Vloerisolatie
  • Wandisolatie

SF40 SuperFoil is een hoogwaardige meerlaagse reflecterende isolatiefolie, een zogenaamde multifolie.

 

Details

Met deze dampdichte isolatiefolie kan een toevoeging aan de Rc van 3,58 tot 4,04 gehaald worden in daken of muren, door 36 lagen hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal. De SF40 isolatiefolie is voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid. Deze isolatiefolie is zelfs goedgekeurd en DIBT toegelaten op de Duitse markt volgens Duitse normering!

Hoewel deze isolatiefolie uit 36 lagen bestaat, gelijk aan een dubbele laag van vele andere merken, is de isolatiefolie slechts 65mm dik. Dit maakt het gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen, en plakken.

 

Toepassing

SF40 SuperFoil is ideaal bij renovaties en aanbouwen, waar isolatie en dampdichtheid van belang is. De meerlaagse isolatiefolie is uitermate geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie! Met SF40 kunt u aan de eisen van het nieuwe bouwbesluit voldoen bij een geringe dikte. Gebruik SF40 voor bijvoorbeeld vloerisolatie, muurisolatie of dakisolatie van (schuine) daken.

Superfoil Algemene Brochure

Kijk ook voor meer info www.isolatiefolie.nl, daar vindt u uitgebreide info van de producten.