0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Isolatiefolie SF19BB

Isolatiefolie SF19BB (damp-open)

  • Dakisolatie
  • Houtskeletbouw isolatie
  • Wandisolatie

De SF19BB Superfoil is een ademende, hoogwaardige, meerlaagse en reflecterende isolatiefolie. Deze multifolie is de beste dampdoorlatende en waterdichte multifolie.

 

Details

Deze SF19BB isolatiefolie is de dunste goed presterende dampdoorlatende en waterdichte multifolie, de SF19BB is namelijk slechts 40mm dik.

Met 9 lagen hoogwaardig isolatiemateriaal kan met deze SF19BB een toevoeging aan de Rc van 2,22 tot 2,53 behaald worden in daken of muren.

Het isolatiefolie is hiernaast ook voorzien van CE keurmerk en gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO. Ook is de isolatiefolie opgenomen in de databank van de overheid. De SF19BB is vergelijkbaar met andere standaard ademende en dampdoorlatende isolatiefolies. De prestaties van SF19BB zijn echter beter en de prijs is voordeliger.

De folie bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en is veilig te verwerken zonder irritaties aan huid en luchtwegen.

 

Toepassing

De SF19BB is zeer geschikt voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatie. De folie is goed te gebruiken voor dakisolatie, het isoleren van buitenmuren en voor het isoleren van houtskeletbouw. Ook wordt de folie ook veelvuldig gebruikt als aanvulling bij bestaande isolatie of wanneer er vocht moet worden afgevoerd uit een constructie.

Superfoil Algemene Brochure

Kijk ook voor meer info www.isolatiefolie.nl, daar vindt u uitgebreide info van de producten.