0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Maatwerk

Maatwerk

Naast al onze standaard producten voor tuin en bouw kunt u bij Houthandel Woertink ook terecht voor speciaal maatwerk. U kunt door ons bijvoorbeeld afwijkende veranda’s, kapschuren, tuinhuizen, overkappingen, schuttingen of carports op maat laten maken. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Met een tekening in 3D laten we u zien hoe het eindproduct er uit zal komen te zien.

Werkplaats

Het is bij Houthandel Woertink mogelijk uw hout- en/of plaatmateriaal tegen een kleine vergoeding op maat te laten zagen. De werkplaats beschikt over een afkortzaag met automatische aanslag voor de exacte maat. Met de vlakvandiktebank schaven we uw planken en blaken glad, vlak en haaks. De platenzaag gebruiken we voor het strakke zaagwerk van het plaatmateriaal, en dan is er nog de formaatzaag die de planken of balken in de lengte door kan zagen. We doen dit alles op bestelling zodat we deze werkzaamheden kunnen inplannen in de werkplaats.

Plaatsen

Desgewenst kunnen onze buitendienst medewerkers uw veranda, kapschuur, tuinhuis, overkapping, pergola of ander (maatwerk) houtproduct bij u thuis plaatsen.

Offerte

Mocht u vragen hebben, of u wilt een offerte, neem dan gerust contact met ons op.