0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Woodvision

Over Woodvision

Het buitenleven zo optimaal mogelijk voor iedereen laten zijn: dat is de missie van Woodvision! Met het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige tuinproducten slaagt dit bedrijf hier wat ons betreft met vlag en wimpel voor. Met een opslagterrein van 70.000m2, een veelzijdige collectie van ca. 6500 tuinhoutproducten en elk jaar weer nieuwe producten en toepassingen is er echt voor elk wat wils bij Woodvision. Op de foto’s zijn respectievelijk onbehandelde, kleurloos geïmpregneerde, groen geïmpregneerde, wit gespoten, lichtgrijs gespoten en antraciet gespoten producten te zien.

 

Vuren deuren en ramen

Alle Vuren ramen en deuren zijn voorzien van rubberen tochtstrips. De deuren zijn inclusief kozijn en deurbeslag. Denk hierbij aan hoogwaardig RVS kogelscharnieren, luxe verzinkte hengen, hoogwaardige klinkset en een SKG slotkast en cilinderslot. De deuren en ramen zijn ook te verkrijgen in dubbelglas, voor net dat beetje extra isolatie.

 

Voor meer foto’s en informatie over bijvoorbeeld de afmetingen kunt u uiteraard een kijkje nemen op de site van Woodvision.