0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Skantrae diensten

Aflakservice binnendeuren

Met de aflakservice kiest u zelf een RAL kleur voor uw binnendeur. U heeft keuze uit de tien bovenstaande kleuren. Laat uw deur professioneel aflakken en geniet van een werkelijk perfect eindresultaat. Leverbaar voor alle opdekdeuren in de series Prestige, Original, Accent, Essence en Cube. Voor deuren met glas gaat de Aflak Service altijd in combinatie met de Skantrae Glasmontage. De levertijd is 8 weken. Voor maatwerk- en besteldeuren wordt de levertijd opgehoogd met de reguliere levertijd voor deze deuren.

 

All-In service voordeuren

Een nieuwe buitendeur zónder gedoe en klussen: dan moet u bij deze service zijn! Skantrae regelt namelijk alles voor uw nieuwe buitendeur met deze service. Van het inmeten tot het aflakken en uiteindelijk afhangen van uw nieuwe deur. De monteur bezorgt de deur, hangt deze af én monteert het hang- en sluitwerkpakket. De oude deur wordt hierna uiteraard mee terug genomen. U kunt kiezen uit alle NEXT voordeuren, aanvragen van deze service is eenvoudig met behulp van het online formulier van Skantrae.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe projecten, ontwikkelingen en producten via de Skantrae nieuwbrief. Geschikt voor de zakelijke maar ook zeker voor de particuliere doelgroep! Meld je hier aan.

 

Voor nadere informatie over de diensten die Skantrae aanbiedt, zie Skantrae.nl.