0523 26 18 96
Houthandel Woertink

GPF Veiligheidsbeslag

GPF Veiligheidsbeslag

Bij het GPF programma is het mogelijk om voor veiligheidsbeslag te kiezen. Vele artikelen uit dit programma voldoen hieraan. Dit veiligheidsbeslag voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen. Door alle verschillende combinaties met veiligheidsschilden, veiligheidsrozetten en afsluitbaar draaikiep mechanismes is Ten Hulscher cum laude geslaagd, veel producten waren uiteindelijk niet kapot te krijgen! De certificatie SPF*** staat dan ook voor ten minste vijf minuten inbraakvertraging! Het beslag dient regelmatig met een vochtig doekje of roesvast staal cleaner te worden afgenomen.

 

Ook bieden wij u een programma met veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten voorzien van kerntrekbeveiliging aan. In combinatie met een massief roestvast staal buitenschild resulteert de kerntrekbeveiliging in extra veiligheid!

 

GPF

Deurbeslag kan uw interieur, middels de juiste details, tot leven brengen! Het private label GPF bouwbeslag van Ten Hulscher helpt u daar graag bij. Met een uitgebreid assortiment en aansprekende lifestyles ervaart u welke sfeer uw ruimte nodig heeft.

 

Voor de verschillende producten van GPF Veiligheidsbeslag kunt u een kijkje nemen op de site van Ten Hulscher zelf. Voor inspiratie kunt u hier terecht.