0523 26 18 96
Houthandel Woertink

GPF Roestvast Staal

GPF Roestvast Staal

Binnen een zakelijke, sportieve lifestyle is roestvast staal erg toepasselijk. Dit materiaal is zowel in deurbeslag, veiligheidsbeslag SKG*** als raambeslag door te voeren. U kunt uw eigen unieke set samenstellen, de foto’s zijn alvast voor u samengesteld ter inspiratie. Met de juiste verzorging zeker ook buiten toepasbaar.

 

Verzorging

Roestvrij staal dient men regelmatig af te nemen met een vochtige doek. Ook een roestvrij staalcleaner wordt veel gekozen, dit zorgt ervoor dat er een beschermlaagje aangebracht wordt op het product. Als roestvrij staal oogt alsof het roest, is dit vlugroest. Kleine ijzerdeeltjes zijn dan neergeslagen op het product, deze oppervlakkige neerslag is gemakkelijk te verwijderen met staalwol of een schuurspons. Let op dat u dit in de richting van de borsteling wrijft.

 

GPF

Deurbeslag kan uw interieur, middels de juiste details, tot leven brengen! Het private label GPF bouwbeslag van Ten Hulscher helpt u daar graag bij. Met een uitgebreid assortiment en aansprekende lifestyles ervaart u welke sfeer uw ruimte nodig heeft.

 

Voor de verschillende producten van GPF Roestvast Staal kunt u een kijkje nemen op de site van Ten Hulscher zelf. Voor inspiratie kunt u hier terecht.