0523 26 18 96
Houthandel Woertink

Accessoires

Schuifdeursystemen

Prachtig en zeker ook praktisch: de schuifdeursystemen. Voor uw schuifdeur kunt u kiezen uit diverse systemen voor schuifdeuren, deze kunt op vrijwel alle Skantrae binnendeuren toepassen.

 

Weldorpels

Een weldorpel geeft uw buitendeur een luxe uitstraling. Ook voorkomen weldorpels dat regenwater en vuil van buiten niet via uw deur naar binnenkomen. Wist u dat dit ook de levensduur van uw deuren verlengt?

 

Tochtvaldorpels

Er gaat veel warmte verloren via deuren. Bespaar fors in energiekosten door een tochtvaldorpel te plaatsen in uw deuren!

 

Lijstwerk

Architraven (sierlijsten), plinten, neuten en hoekstukken kunnen nét even dat beetje extra geven aan uw deur. Zo wordt uw eigen, unieke woonstijl extra geaccentueerd.

 

Kozijnen

Skantrae kozijnen zijn te verkrijgen in hardhout en staal. Om precies te zijn: staal dat duurzaam, degelijk en eenvoudig te monteren is.

 

Aanslaglatten, tongnaalden en tongstijlen

Voor een optimale, tochtvrije afdekking tussen twee binnendeuren.

 

Lockblock

Met een lockblock is de bestaande boring dicht te maken, bijvoorbeeld in het geval van dubbele deuren of oude kozijnen met andere sluit- plaathoogtes.

 

Polish

Met de polish kunt u uw RVS producten reinigen en beschermen in één handeling. Dit product bevat geen schuurmiddel: krasvorming wordt voorkomen.

 

 

Voor meer informatie over verschillende producten en extra foto’s kunt u een kijkje nemen op de site van Skantrae zelf.

(Het lijstwerk en de kozijnen staan onder de kopjes lijstwerk en kozijnen, te zien in de balk bovenaan de Skantrae website. De schuifdeursystemen kunt u vinden onder het kopje deurbeslag, bij binnendeurbeslag.)